1-daagse rijopleiding vrachtwagen rijbewijs C

Heb jij al eens examen gedaan voor je vrachtwagen rijbewijs C?

Dan is dit dé opleiding voor jou om je rijbewijs C te halen. In 1 dag brengen we jou, en een andere cursist, alles bij wat nodig is om aan het eind van de dag te slagen voor je vrachtwagen rijbewijs C.

We beginnen de dag om 7.00 uur met een kop koffie waarbij we je uitleggen wat je gedurende de dag van ons kunt verwachten en hoe de lesopbouw is. Na de koffie beginnen we met het lezen van het kenteken en het plaatsen van de chauffeurspas in de digitale tachograaf. Ook maken we de motorkap open om de belangrijkste vloeistoffen te controleren en lopen we een rondje om de vrachtwagen. Na de verlichtingscontrole gaan we echt van start met het praktijkgedeelte.

Je lest samen met nog een cursist, maar we nemen genoeg tijd voor je om op al je vragen en wensen in te gaan.

Om 13.00 uur heeft de eerste cursist het praktijkexamen en om 14.30 uur is de tweede cursist aan de beurt.

Samenvattend:

Je krijgt 6 uur duo rijles met aansluitend het praktijkexamen rijbewijs C bij het CBR.
Indien je liever alleen rijdt kan dat ook, maar daar zit een meerprijs aan vast. Kijk hier onder bij kosten en extra info.

's Morgens beginnen..... 's middags geslaagd!

Dagindeling 1-daagse rijopleiding rijbewijs C:

07.00u aanvang lesdag
10.00u koffiepauze
10.15u vervolg lesdag
13.00u 1e praktijkexamen vrachtwagen rijbewijs C bij CBR
14.30u 2e praktijkexamen vrachtwagen rijbewijs C bij CBR

Kosten en extra info

De kosten voor deze 1-daagse rijopleiding bedragen € 725,= per persoon. Toeslag voor alleen rijden bedraagt € 234,=.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Om op te gaan voor het examen voor het rijbewijs C dien je medisch gekeurd te wroden bij een ARBO arts. Ook moet je een eigen verklaring hebben. Deze kan je met je DIGID op mijn.cbr.nl aanvragen, of in het gemeentehuis van je woonplaats kopen.

Meer weten? Direct inschrijven? Bel 088 - 177 1200 of vul het contactformulier in

Deze 1-daagse rijopleiding voor het vrachtwagen rijbewijs C wordt in Limburg en Noord-Brabant in onder andere de volgende plaatsen gegeven: Valkenswaard, Leende, Sterksel, Someren, Meijel, Heibloem, Helden, Panningen, Beringe, Ospel, Venlo, Nederweert, Weert, Stramproy, Ittervoort, Horn, Heel, Maasbracht, Ohé en Laak, Sint Joost, Montfort, Sint Odiliënberg, Reuver, Neer, Roggel, Heythuysen, Haelen, Nunhem, Baexem, Kelpen, Oler, Grathem, Posterholt, Vlodrop, Brunssum, Budel, Soerendonk, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Steensel, Knegsel, Waalre, Aalst, Heeze, Geldrop, Mierlo, Helmond, Eindhoven, Deurne, Nuenen, Stiphout, Wintelre, Batadorp, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gemert, De Mortel, Bakel, Milheeze, Son, Breugel, Boskant, Hunsel, Oirschot, Sint Oedenrode, Liempde, Berkel Enschot, Udenhout, Helvoirt, Breda, Hilvarenbeek, Best, Amstenrade, Heerlen, Sittard, Geleen, Stein, Elsloo, Susteren, Maastricht en alle andere plaatsen in Limburg en Noord-Brabant.

Share This