Haal in 7 dagen je vrachtwagen rijbewijs met code 95!

De vrachtwagen rijbewijs specialist van Limburg en Noord-Brabant biedt een nieuw en uniek concept met de complete rijopleiding
tot vrachtwagen chauffeur.

Je start de eerste dag met een gedegen theorie opleiding over alle theoretische facetten van het rijden met een vrachtwagen als aanvulling op de zelfstudie theorie. Na de eerste dag is het tijd voor de praktijk waarin we leren hoe je moet laden en lossen en hoe je met materialen moet omgaan. Op dag 3 gaan we, samen met nog een cursist, rijden in één van onze DAF CF vrachtwagens om in de praktijk van het rijden met een vrachtwagen te ervaren.
Dag 4 is het tijd voor de theorie examens RV1 (verkeer & techniek), V2C (administratie) en V3C (cases).
De laatste 3 dagen houden we ons bezig met het rijden met de vrachtwagen, waaronder de toets met praktische manoeuvreren op besloten terrein, en het rijden op de verschillende soorten wegen in het dorp, op de provinciale weg en op de snelweg.

De laatste dag sluiten we af met het praktijkexamen en kan jij de weg op als vrachtwagen chauffeur!

Je vrachtwagen rijbewijs in 7 dagen in Limburg & Noord-Brabant*

*ook mogelijk in andere provincies, bel 088 1771200 voor meer informatie

Dagindeling 7-daagse rijopleiding rijbewijs C + code 95:

Dag 1: theorietraining in ons theoriecentrum in Nederweert van 08.30u – 15.30u
Dag 2: praktische cursus & toets laden en lossen in Nederweert van 08.00u – 17.30u
Dag 3: duo praktijk lesdag van 07.00u tot 16.00u
Dag 4: examens RV1 (verkeer & techniek), V2C (administratie) en V3C (cases)
Dag 5: praktische cursus & toets besloten terrein in Nederweert van 08.00u – 17.30u
Dag 6: duo praktijk lesdag van 07.00u – 16.00u
Dag 7: duo praktijk lesdag met aansluitend om 13.00u of 14.30u CBR examen rijbewijs C

Kosten en extra info

De kosten voor deze unieke opleiding in 7 dagen je vrachtwagen rijbewijs met code 95 bedragen € 2.490,=.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Om op te gaan voor het examen voor het rijbewijs C dien je medisch gekeurd te wroden bij een ARBO arts. Ook moet je een eigen verklaring hebben. Deze kan je met je DIGID op mijn.cbr.nl aanvragen, of in het gemeentehuis van je woonplaats kopen.

Meer weten? Direct inschrijven? Bel 088 - 177 1200 of vul het contactformulier in

In 7 dagen je vrachtwagen rijbewijs wordt in Limburg en Noord-Brabant in onder andere de volgende plaatsen gegeven: Valkenswaard, Leende, Sterksel, Someren, Meijel, Heibloem, Helden, Panningen, Beringe, Ospel, Venlo, Nederweert, Weert, Stramproy, Ittervoort, Horn, Heel, Maasbracht, Ohé en Laak, Sint Joost, Montfort, Sint Odiliënberg, Reuver, Neer, Roggel, Heythuysen, Haelen, Nunhem, Baexem, Kelpen, Oler, Grathem, Posterholt, Vlodrop, Brunssum, Budel, Soerendonk, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Steensel, Knegsel, Waalre, Aalst, Heeze, Geldrop, Mierlo, Helmond, Eindhoven, Deurne, Nuenen, Stiphout, Wintelre, Batadorp, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gemert, De Mortel, Bakel, Milheeze, Son, Breugel, Boskant, Hunsel, Oirschot, Sint Oedenrode, Liempde, Berkel Enschot, Udenhout, Helvoirt, Breda, Hilvarenbeek, Best, Amstenrade, Heerlen, Sittard, Geleen, Stein, Elsloo, Susteren, Maastricht en alle andere plaatsen in Limburg en Noord-Brabant.

Share This